Östra Ryds Bil och Busstrafik AB

Östra Ryds Bil och Busstrafik AB

Följ oss :

Om oss

Välkommen till Östra Ryds Busstrafik

Vi kan bussresor!

Vi är ett bussföretag som utför alla typer av bussresor, allt från linjetrafik och skoltrafik till beställningstrafik. Utöver det kör vi turistresor i form av våra populära inköpsresor till Tyskland och shoppingresor till Ullared och Mall of Scandinavia. Bland våra kunder finns bland annat kommuner, föreningar, företag och privatpersoner. Vi har vårt säte i Östra Ryd men våra uppdrag har oftast koppling till Söderköping, Norrköping och Linköping.

Företaget står för säkerhet, klass och miljömedvetenhet. Vi prioriterar våra resenärers trygghet i alla lägen och fäster stor vikt vid att leverera bussresor av hög kvalitet, våra kunder ska alltid mötas av trevliga och professionella chaufförer.

om oss in Östra Ryds Bil och Busstrafik AB
Kundernas feedback

Våra kunders recensioner

Här kan du se vad några utvalda kunder tycker om oss. Med vår professionella team kan du vara säker på hög kvalite på arbetet.

Ett bussbolag med supertrevliga chaufförer. Skön komfort i deras bussar va det när vi åkte ned dom.

  Robban Hansson
  Robban Hansson

  Granskning från kunden

  Var med då ni åkte till Puttgarden 12/11 - 13/11. Mysig resa med fantastiskt trevlig personal. Härlig stämning i bussen. Sköna säten och gott om plats för fötterna. MEN alldeles för kort tid på bordershopen. 1 timme och 45 minuter! Jag ville gärna ha tid att titta på utbudet, men icke. Annars, en jättetrevlig resa .

   Anna Agebrink
   Anna Agebrink

   Granskning från kunden

   Fungerade som det skulle.

    Brittt-marie Falkestål
    Brittt-marie Falkestål

    Granskning från kunden

    Över 75 års erfarenhet

    Säkerhet har högsta prioritet

    Fossilfritt bränsle

    Östra Ryds Bil och Busstrafik AB
    Östra Ryds Busstrafik

    Om Oss

    Vi är ett litet, välskött familjeföretag som funnits sedan 1945. Vi kör dagligen skolskjutsar åt kommunen och skräddarsydda beställningsresor. Utöver det kör vi shoppingresor. Våra kunders önskemål och säkerhet har högsta prioritet, men vi värnar också om naturen och kör på fossilfritt bränsle.

    Historia

    Östra Ryds Busstrafik AB är ett släktföretag som bildades 1945 under 2:a världskriget av Elon och Vera Jonsson. De fick då hjälpa till att köra de s.k. vita bussarna för att försöka rädda fångar i nazi-lägren. Vi har sedan hjälpt till med många olika körningar.

    Hör gärna av dig!

    Fyll i dina kontaktuppgifter och skriv en kort beskrivning kring vad du behöver så kontaktar vi er snarast.

    Kontakta oss