Våra resor

Skräddarsydda resor

Vi åtar oss alla typer av bussresor på beställning och erbjuder förmånliga priser. Vi kör bl.a. idrottsklubbar, privata sällskap, föreningar och företag med moderna bussar och skickliga chaufförer. Vi välkomnar alla uppdrag! Ring, maila eller fyll i det här formuläret om du vill veta mer.

Inköpsresor till Tyskland

Hoppa på bussen fredag kväll, åk bekvämt ner till Helsingborg där vi tar båten över för att kunna ta del av gränshandeln i Puttgarden tidigt på lördagsmorgon. Varje person har en lastmöjlighet på 250kg inklusive sin egen vikt. Vi är hemma igen kl. 17 på lördag kväll.

Pris: 800 kr

Nästa avresedatum: 24e april -2020

Shoppingresa Ullared

Varje vår och höst gör vi en dagsresa till Ullared. Bussen avgår tidig lördagsmorgon från Ö:a Ryd och ankommer till Ullared kl. 9. Möjlighet till shopping hela dagen och avgång för hemresa cirka kl. 16.

Pris: 280 kr

Nästa avresedatum: 4/4-2020

Shoppingresa Mall of Scandinavia

Välkommen på en dagsresa med massor av shopping. Bussen avgår på lördagsmorgon från Ö:a Ryd, gör ett stopp för påstigande i Norrköping och fortsätter därefter mot Skandinaviens största galleria som finns i Stockholm. Där får ni shoppa hela dagen och sedan åka hem på kvällen.

Pris: 

Nästa avresedatum:

Bokningsinformation för shopping- och inköpsresor

På varje resa erbjuds ett begränsat antal platser och du bokar din plats genom att betala den. Gör en insättning till vårt bankgiro nr 745-8854 och märk betalningen med ditt namn.